Skupaj proti širjenju koronavirusa

Skupaj proti širjenju koronavirusa

Zaradi vašega in našega zdravja smo v sanatoriju MD MEDICINA sprejeli določene ukrepe in priporočila, katerih cilj je preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom. V skladu s tem vas vljudno naprošamo, da sledite spodaj navedenim priporočilom.

Vstop v sanatorij MD MEDICINA je mogoč izključno za naročene paciente, zato naj se pacienti na pregled predhodno naročijo po telefonu ali e-pošti. Ob sprejemanju naročenih pacientov se upoštevajo stroga pravila in varnostni ukrepi za zagotavljanje varnega in obenem prijetnega obiska medicinskega centra. Na pregled pridite ob dogovorjeni uri. Ob vstopu v center si je potrebno obvezno nadeti zaščitno masko in razkužiti roke.

 

Če imate znake prehlada, povišano telesno temperaturo, znake okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje), prosimo, da na pregled ne prihajate, saj vas brez negativnega rezultata na test za okužbo z koronavirusom ne moremo sprejeti. Najprej pokličite osebnega zdravnika, kar velja tudi, v kolikor sumite na to okužbo. Zdravnik bo ocenil, glede na vaše stanje, ali je pregled potreben takoj, ali se lahko počaka na rezultate brisa.

 

Povezava do samoplačniškega odvzema brisa.

 

Ostanite zdravi.

0
Feed

Oddajte komentar