Imate bolečine v križu, hrbtenici, kolenih, morda sklepih ali ramenih?

Ste naveličani živeti s stalnimi bolečinami, ki vam preprečujejo uživanje v vsakdanjih aktivnostih? Ne skrbite - naš inovativni pristop vam bo omogočil pot do celovitega okrevanja. Povrnite si svobodo gibanja brez bolečin in omejitev.

Področja dela v fizioterapiji

Manualna terapija

Manualna terapija je ročna tehnika, ki se osredotoča na izboljšanje gibljivosti sklepov, lajšanje bolečin in ponovno vzpostavitev pravilnega gibalnega vzorca. Naši izkušeni terapevti uporabljajo natančne manipulativne tehnike in mobilizacijo sklepov, ki vam pomagajo pri obnavljanju funkcionalnosti in zmanjšanju bolečin.
 
S pomočjo naše manualne terapije smo že pomagali številnim pacientom z bolečinami v hrbtu, vratu in sklepih. Z individualno prilagojenim pristopom smo izboljšali njihovo gibljivost, zmanjšali bolečino in jim omogočili povrnitev vsakodnevnih aktivnosti brez omejitev.

Elastični terapevtski trakovi

Elastični terapevtski trakovi so inovativen pripomoček, ki se uporablja za podporo sklepom, izboljšanje stabilnosti in zmanjšanje bolečine. Ti trakovi se prilagajajo gibom telesa in pomagajo pri vzdrževanju pravilne drže ter spodbujajo pravilne gibalne vzorce.
 
Športniki in rekreativci so se z uporabo elastičnih terapevtskih trakov v naši terapiji uspešno soočili s težavami, kot so poškodbe kolena, gležnja in ramenskega sklepa. Trakovi so jim pomagali pri stabilizaciji sklepov, zmanjšanju bolečin in pospešenem okrevanju.

Električna stimulacija mišic

Električna stimulacija mišic je tehnika, pri kateri se uporabljajo električni impulzi za spodbujanje mišične aktivnosti. Ta terapija se uporablja za okrepitev oslabljenih mišic, izboljšanje cirkulacije, zmanjšanje mišične napetosti in pospešeno okrevanje po poškodbah.
 
Z našo električno stimulacijo mišic smo pomagali številnim pacientom pri obnavljanju mišične moči po operacijah, športnih poškodbah in dolgotrajnem nepremikanju. Terapija je prispevala k hitrejšemu okrevanju, zmanjšanju mišične napetosti in izboljšanju celotne telesne zmogljivosti.

Protibolečinska elektro terapija

Naša protibolečinska elektro terapija je učinkovita metoda za lajšanje bolečin, zmanjšanje vnetja in pospešitev celjenja. S pomočjo natančno prilagojenih električnih impulzov ciljamo na specifična področja, kar vam prinaša hitro olajšanje in obnovo telesa.

Številni naši pacienti so se z uporabo protibolečinske elektro terapije uspešno soočili s poškodbami in rehabilitacijo po operaciji.  S uporabo protibolečinske metode smo pomagali pacientom pri okrevanju po artroskopiji, protetiki, spinalnih operacijah in drugih kirurških posegih. Naš pristop je pospešil rehabilitacijo, okrepil mišice ter obnovil funkcionalnost in samozavest pacientov. Naši izkušeni fizioterapevti vam zagotavljajo strokovno rehabilitacijo, prilagojeno vašim individualnim potrebam, da se ponovno vrnete v polno življenje.

Vakumska terapija

Vakumska terapija je inovativen pristop, ki vključuje uporabo negativnega tlaka za izboljšanje cirkulacije, zmanjšanje oteklin in spodbujanje celjenja tkiv. Z uporabo vakumske terapije dosežemo pospešeno regeneracijo in olajšanje bolečin.
 
Naši pacienti so dosegli izjemne rezultate z uporabo vakumske terapije pri zdravljenju ran, edemov, celulita in športnih poškodb. Terapija je pospešila celjenje, zmanjšala otekline in jim omogočila hitrejšo vrnitev v vsakodnevne aktivnosti.

Fizioterapevtsko svetovanje in individualni pristop

Pri nas cenimo pomen individualnega pristopa in kakovostnega svetovanja. Naši fizioterapevti vam nudijo celovito oceno stanja, strokovno svetovanje in prilagojene terapevtske programe, ki zagotavljajo optimalne rezultate.

 

Začnite svojo pot do olajšanja bolečin, izboljšanja telesne zmogljivosti in popolnega blagostanja že danes! Prijavite se na brezplačen posvet, kjer vam bomo predstavili naše storitve, ocenili vaše potrebe in oblikovali prilagojen načrt terapije za vas.

V našem specializiranem centru za fizioterapijo vam nudimo celostno rešitev za vse vaše ortopedske težave, ne glede na starostno skupino.

  • Strokoven in individualen pristop Ne glede na to, ali se spopadate s težavami v hrbtenici, ramenih, kolenih, gležnjih, zapestjih, komolcih ali drugih sklepih, naša fizioterapija je prava izbira za vas. Z našim strokovnim pristopom in individualno prilagojenimi terapijami vam pomagamo pri lajšanju bolečin, izboljšanju gibljivosti ter obnovi funkcionalnosti.

  • Specializirana fizioterapija za hitro in učinkovito okrevanje Po operacijah iz naslova ortopedskih težav, kot so poškodbe meniskusa, strgane križne vezi, artroskopije kolkov in ramen ter operacije na hrbtenici, nudimo tudi specializirano fizioterapijo za hitro in učinkovito okrevanje. Naša ekipa terapevtov bo skrbno načrtovala vašo rehabilitacijo ter vam pomagala povrniti popolno funkcionalnost.

  • Različni vadbeni programi Poleg terapij vam nudimo tudi različne vadben programske pakete, prilagojene vsem patologijam iz naslova ortopedskih težav. Naši strokovnjaki bodo sestavili individualizirane vadbe, ki bodo okrepile vaše mišice, izboljšale stabilnost sklepov in pomagale pri obvladovanju bolečine. Skupaj bomo gradili močno telo, ki bo kos vsakodnevnim izzivom.

  • Zategnjenost in okvare mišično-skeletnega sistema Če se spopadate z zategnjenostjo in okvarami mišično-skeletnega sistema, vam priporočamo našo manualno terapijo. Naši terapevti imajo izjemno strokovno znanje in izkušnje pri obravnavi tovrstnih težav. S pomočjo natančnih ročnih tehnik bomo odpravili zatrdelosti, obnovili gibljivost in vam povrnili udobje v vsakdanjem življenju.

  • Manipulacijo fascij in sproščanje mehkih tkiv Nudimo vam tudi manipulacijo fascij in sproščanje mehkih tkiv. Naši terapevti uporabljajo napredne tehnike, ki so usmerjene v lajšanje bolečin, izboljšanje gibljivosti ter pospešitev regeneracije. Za to uporabljamo inovativno IASTM orodje (nerjaveče orodje), ki omogoča učinkovito sproščanje mišičnih adhezij. Prepustite se izkušenim rokam naših terapevtov in doživite pozitivne rezultate.

  • Težave s čeljustnim sklepom Težave s čeljustnim sklepom, kot so preskakovanje, škripanje z zobmi ali slaba okluzija v povezavi s slabo držo vratne hrbtenice, lahko resno vplivajo na vaše vsakdanje življenje. Naša specializirana fizioterapevtska obravnava čeljustnega sklepa je prilagojena vašim potrebam, s ciljem izboljšanja funkcije sklepa ter zmanjšanja povezanih simptomov. Prijavite se na brezplačen pregled in ponovno pridobite udobje pri vsakodnevnih dejavnostih.

  • Napredne terapevtske tehnike Naša terapija pa se ne ustavi pri tradicionalnih metodah. Ponujamo vam tudi napredne terapevtske tehnike, kot so Tekar terapija, Laser terapija, Udarni globinski valovi ter Elektromagnetna stimulacija z napravo TESLA. Te tehnike omogočajo celostno zdravljenje, lajšanje bolečin, pospešitev regeneracije tkiva in izboljšanje celotne funkcionalnosti telesa. Prijavite se na posvet in odkrijte, kako lahko dosežete vrhunsko kondicijo ter zdravje.

Svoboda gibanja brez bolečin vam omogoča, da se vrnete k svojim hobijem, aktivnostim in vsakodnevnim opravilom.

S pravilno obravnavo bolečin v križu boste izboljšali kakovost svojega življenja, povečali produktivnost, ter ponovno vzpostavili vitalnost in blagostanje.

Naroči se

Naročanje poteka od ponedeljka do petka med 8:00 in 18:00 uro.

Naročanje

Ceniki

Za več informacij o cenah naših uslug, kliknite spodnji gumb.

Ceniki

Urniki

Za ogled urnikov vseh razpoložljivih zdravnikov, kliknite spodnji gumb.

Urniki

Strokovni kader oddelka fizioterapije

Kristina Zavodnik

Fizioterapevtka

dipl. fiziot. Kristina Zavodnik

Specialistka na področju ortopedske medicine in manualne terapije.

Novice

Več novic