Preprečite srčni infarkt in se izognite zapletom bolezni srca in ožilja!

Kardiziografija - srčna diagnostika s tridimenzionalnim vektorskim snemanjem EKG-ja z umetno inteligenco.

Imate katerega od sledečih simptomov: pritisk, stiskanje v prsnem košu, kratko sapo, utrujenost, palpitacijo srca ali slabost?

Bolečine v prsih

Pri MD medicini imamo rešitev za vas

Večina težav s srcem se žal odkrije prepozno, zato je preventivni pregled po 40 letu nujen.

Pogovorite se z našimi strokovnjaki in odkrijte, kako lahko naša rešitev pomaga pri vaši srčni diagnozi.

Prijavite se na pregled

Ali ste vedeli da je kar 80% srčnih zastojev posledica zožitev koronarnih arterij, ki se pogosto ne odkrijejo pravočasno s tradicionalnim EKG?

Tradicionalni EKG pogosto ne zazna subtilnih sprememb srčnega ritma.

Prirojene srčne napake prizadenejo približno 1% novorojenčkov, pri čemer tradicionalne metode ne zagotavljajo dovolj podrobnosti za natančno oceno teh nepravilnosti.
 
Na žalost se večina teh srčnih težav ne odkrije pravočasno, kar lahko ima resne posledice za pacientovo zdravje in vodi v zaplete ter omejeno učinkovitost zdravljenja.

Prijavite se na pregled

Kaj omogoča kardiziografija

Prvi pregled

Pri pri pregledih srca se poslužujemo z najnovejšimi tridimenzionalnim vektorskim snemanjem. Zajemanje podrobnih tridimenzionalnih podatkov o srčni električni aktivnosti omogoča natančnejšo analizo in zaznavanje subtilnih nepravilnosti.

 

Dvodimenzionalni EKG posnetki pogosto ne zagotavljajo dovolj natančnih podatkov za odkrivanje manjših srčnih nepravilnosti.

Prijavite se na pregled

Kontinuirano spremljanje

Z našo tehnologijo lahko spremljamo srčno dejavnost v realnem
času, kar omogoča zgodnje odkrivanje srčnih težav, ki se pojavijo občasno ali v določenih okoliščinah.

 

Nepravilnosti, ki se pojavijo le občasno ali v specifičnih okoliščinah, se lahko spregledajo zaradi pomanjkanja kontinuiranega spremljanja.

Prijavite se na pregled

Individualno prilagajanje

Algoritmi umetne inteligence v naši rešitvi upoštevajo individualne variacije srčne električne aktivnosti, kar vodi v bolj zanesljive in prilagojene rezultate za vsakega posameznika. 

 

Tradicionalne metode ne upoštevajo individualnih variacij v srčni električni aktivnosti, kar lahko vodi v napake pri interpretaciji rezultatov.

Prijavite se na pregled

Omejitve tradicionalnega EKG lahko vodijo do zamud pri diagnozi srčnih težav, kar ima lahko resne posledice za pacientovo zdravje in življenje.

Naša napredna tehnika nam omogoča natančnejše in zgodnejše zaznavanje srčnih stanj.

Prijavite se na pregled

Imate katerega od sledečih simptomov: bolečina, pritisk, stiskanje in nelagodje v prsnem košu, kratko sapo, utrujenost, palpitacijo srca ali slabost? Ne skrbite več, prijavite se na pregled.

Da, želim se prijaviti na kardiziografski pregled