Poslanstvo in vizija

Vodstvo centra sestavljamo predvsem zdravniki, ki nas še vedno vodi enak motiv, kot ob začetku študija medicine, to je empatija in pomoč tistim, ki našo pomoč potrebujejo, zato je naša vizija za delovanje centra morda nekoliko drugačna od običajnih.

Od ustanovitve dalje sta temeljni vodili našega delovanja zagotavljanje visoko kakovostnih zdravstvenih storitev in usmerjenost v dobro počutje naših pacientov. Svoje poslanstvo gradimo na skrbno izbranih zdravnikih s strokovnimi izkušnjami, ki paciente spoštujejo in jim znajo prisluhniti, predanosti medicinskih sester in drugih strokovnih sodelavcev, ki pacientom nudijo prijazno, udobno in varno bivanje v naši bolnišnici, ter prepričanju, da je zdravje največja vrednota vsakega posameznika in da moramo s to vrednoto ravnati odgovorno in spoštljivo.

Pod okriljem centra MD medicina zato že mnogo let vodilni strokovnjaki opravljamo diagnostične in terapevtske storitve, s selitvijo pa smo dejavnosti razširili na področje kirurškega zdravljenja. V vrhunsko opremljenih operacijskih dvoranah so se ortopedom pridružili specialisti plastične in estetske kirurgije, urologi, otorinolaringologi in drugi. Številne ambulantne specialistične dejavnosti s področij kardiologije, ginekologije, urologije, splošne medicine, pediatrije, tireologije, ultrazvočne diagnostike in drugih področij zagotavljajo celostno obravnavo pacientov in optimalno varnost.

Naša vizija je, da bolnikom omogočimo čimprejšnjo postavitev diagnoze in takojšno zdravljenje ter vrnitev v domače okolje.